ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Η μακρόχρονη, πρωταθληματικού επιπέδου, εμπλοκή στους αγώνες ταχύτητας μας δίνει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στην εξέλιξη και αξιοπιστία των μοτοσυκλετών. Αυτό σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωση επί των τεχνικών και τεχνολογικών εξελίξεων μας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση στη μοτοσυκλέτα σας.

Το προσωπικό του συνεργείου εκπαιδεύεται τακτικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών των μοτοσυκλετών. Είναι εξοπλισμένο πλήρως με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ηλεκτρονικά διαγνωστικά συστήματα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΨΑΛΙΔΙΟΥ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΡΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΡΟΧΩΝ, ΤΙΜΟΝΙΟΥ, ΨΑΛΙΔΙΟΥ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΤΙΖΩΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ-ΓΚΑΖΙΟΥ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑ, ΦΑΝΟΥ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΕΝΩΝ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Παρέχουμε γνήσια και after market ανταλλακτικά για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες της αγοράς όπως επίσης και εξαρτήματα βελτίωσης και καλλωπισμού της μοτοσυκλέτας σας.
Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΟΤΟ είναι: εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών MV AGUSTA, εξειδικευμένο συνεργείο μοτοσυκλετών TRIUMPH, service και επισκευή μοτοσυκλετών όλων των εταιρειών, ρύθμιση και βελτίωση κινητήρα, πώληση και τοποθέτηση ελαστικών, πώληση και τοποθέτηση αξεσουάρ, έλεγχο και ρύθμιση αναρτήσεων, προετοιμασία αγωνιστικής μοτοσυκλέτας
Ποιότητα υπηρεσιών που εγγυάται την υψηλή απόδοση της μοτοσυκλέτας. Στηριζόμαστε για αυτό στην αγωνιστική τεχνογνωσία πολλών ετών.